Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, George Mîndruță a fost prezent la Ceremonia de predare-primire a drapelului de luptă și a comenzii Statului Major al Apărării, care a avut loc în urmă cu trei zile la București, un eveniment solemn și deosebit de important în viața Armatei României. Ceremonia a avut loc la Monumentul Eroilor Patriei din fața Universității Naționale de Apărare „Carol I”, din București.

”Generalul Daniel Petrescu a predat generalului Gheorghiță Vlad drapelul de luptă al Statului Major al Apărării și comanda structurii de forțe a Armatei României. Această ceremonie reprezintă nu doar un act formal, ci și un moment de responsabilitate în cadrul instituției noastre de apărare națională. Prin participarea noastră, exprimăm recunoștința față de fosta conducere și sprijinul față de noul Șef al Statului Major al Apărării.

Deși preia comanda într-un context geopolitic complicat, Generalul Gheorghiță Vlad este un militar cu experiență, care a fost în ultimii 4 ani alături de generalul Petrescu. Sunt convins că va conduce cu profesionalism și viziune strategică. Îi urez succes și îl asigur că va beneficia de tot sprijinul Comisiei de apărare din Senatul României!”, a spus Mîndruță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava