• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache, i-a îndemnat pe suceveni să se prezinte la referendumul pentru familie din 6 – 7 octombrie 2012. Virginel Iordache a precizat că el personal se va prezenta la referendumul pentru modificarea Constituției României și că va vota „Da”. Reamintim că la referendumul pentru familie, cetățenii trebuie vor răspunde la întrebarea „Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de parlament?”. În noua formă, în Constituție ar urma să se prevadă că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Virginel Iordache a spus că atât în calitate de senator, dar în mod special în calitate de profesor, va vota „Da” la referendumul pentru familie. „În mod sigur voi vota <Da>. Și îi îndemn pe suceveni să se prezinte în număr cât mai mare la urne, să voteze <Da> şi asta pentru că poporul român are această obligație de a milita și de a susține ca familia să fie formată dintr-un bărbat și o femeie”, a declarat senatorul PSD de Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava