Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Marți, 21 noiembrie, Șerban Huidu a fost implicat într-un alt accident de circulație pe Calea Giuleşti din Bucureşti. Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a fost acuzat de celălalt șofer că i-ar fi tăiat calea, potrivit click.ro.

În seara de marți, 21 noiembrie 2023, Șerban Huidu (47 de ani) a fost implicat într-un accident rutier, în Capitală. Incidentul a avut loc în zona Calea Giuleşti, între autoturismul condus de prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” şi un alt şofer care conducea o maşină Bolt. Cel din urmă îl acuză pe Șerban Huidu că i-ar fi tăiat calea, potrivit informațiilor oferite de Antena3.ro.

Șoferii implicați în incidentul rutier au fost testați pentru consum de alcool și stupefiante, rezultatul fiind negativ. Şerban Huidu ar fi fost amendat cu 590 lei şi 3 puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea benzii.

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan în următorii șase ani în februarie 2013, după ce a provocat un accident de circulație în care au murit trei oameni în octombrie 2011. Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă în care există preponderent curbe. În anul 2022, a decis să dea de carnet, la 11 ani de când provocase accidentul, notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/serban-huidu-implicat-intr-un-nou-accident-2318239.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava