Concert pascal
MOPAN Suceava

Sergiu Nicolaescu ar fi împlinit 90 de ani, azi, 13 aprilie 2020. A regizat peste 54 de filme, a iubit cu patos femeile și își transformase vila într-o adevărată expoziție de arme, multe folosite și în filmele sale istorice. A murit într-o dimineață geroasă de iarnă, pe 3 ianuarie 2013. Viața lui e demnă de un scenariu! Click! vă propunere o întoarcere în timp cu acest mare actor și regizor, care va rămâne în memoria românilor și cu rolul vieții lui, din pelicula „Cu mîinile curate” (1972), în care l-a interpretat pe șarmantul comisar Miclovan.

„Îmi plac cele tinere”, declara Sergiu Nicolaescu, cu umor, în interviurile în care era întrebat despre femei. Ultimii ani din viață i-a petrecut alături de Dana Ionică, cu 47 de ani mai tânără decât el, care de altfel a și moștenit imperiul său financiar, trei apartamente, o vilă la 2 Mai, 400.000 de lei și drepturile de autor: “Pe Dana eu am crescut-o!“, declara Sergiu, despre ultima sa soție, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sergiu-nicolaescu-ar-fi-implinit-90-de-ani-ileana-popovici-fosta-lui-iubire-mi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava