Concert pascal
MOPAN Suceava

Vestitul comic Jean Paler (67 de ani) trăiește o mare dramă, în această perioadă. După anularea spectacolelor, artistul a rămas să se descurce doar cu pensia de 940 de lei. Inima actorului mai funcționează doar 30%, iar tramentul medicamentos costă peste 1.000 de lei, așa că e lefter. Jean e supărat că are voie să iasă din casă decât două ore, zilnic, insuficient pentru a-și rezolva toate problemele, dar și că prețurile la spirt și la măști chirurgicale sunt obraznic de mari, notează click.ro.

Anul trecut, Jean Paler a fost la un pas de moarte: „Inima mea mai funcționează doar 30%, doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru”, declara Jean Paler pentru Click!, în mai 2019, înainte de a i se monta defibrilatorul, cu ajutorul căruia a putut continua spectacolele pentru a-și rotunji veniturile.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/suferinta-lui-jean-paler-suntem-pensionari-pusi-pe-lista-de-exterminare-cu-ce-bani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava