Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta columbiană Shakira va fi judecată de un tribunal spaniol pentru acuzaţii de fraudă fiscală în valoare de 14,5 milioane de euro, notează contactmusic.com. Artista ar putea sta opt ani după gratii!

Un tribunal din Barcelona a dispus ca vedeta să fie judecată pentru şase presupuse infracţiuni fiscale, deşi data nu a fost încă stabilită.

Procurorii spanioli vor să o închidă pe vedetă timp de opt ani şi să o amendeze cu 23,8 milioane de euro dacă va fi găsită vinovată.

Artista a negat în repetate rânduri orice abatere. Conform legislaţiei spaniole, persoanele care petrec mai mult de şase luni în ţară sunt considerate rezidenţi în scopuri fiscale. Ea spune că nu a locuit în Spania în acești ani (2012-2014), în timp ce partenerul ei de atunci, Gerard Pique, juca la Barcelona.

Shakira a declarat Spania ca fiind locul ei de reşedinţă în scopuri fiscale în 2015. Ea a declarat că a plătit 17,2 milioane de euro în impozite şi că nu are datorii restante.  „Am plătit tot ce au pretins că datorez, chiar înainte să mă dea în judecată. Deci, de astăzi, le datorez zero. Și, în cele din urmă, am fost sfătuită de una dintre cele mai mari patru firme de specialitate fiscală din lume, PricewaterhouseCoopers, așa că am fost încrezătoare că fac lucrurile corect și transparent încă din prima zi.”, a declarat artista, într-un interviu pentru publicația Elle.

Ea a respins anterior un acord oferit de procurori, alegând în schimb să meargă la proces.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava