Concert pascal
MOPAN Suceava

Sharon Stone (63 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri șocante în noua sa carte, ce urmează să fie lansată pe 30 martie. Celebra actriță susține că a fost îndemnată să întreţină relaţii sexuale cu colegii ei actori pentru a avea o chimie mai bună cu ei pe ecran. Aceste cereri au venit chiar din partea producătorilor! Stone susțin că, deşi este fericită să vadă progresele realizate la Hollywood, ea vrea să vadă procese corespunzătoare pentru crimele sexuale comise de cei vinovați, notează click.ro.

Sharon Stone, care a avut o carieră de succes timp de patru decenii, a mai mărturisit că a fost păcălită să filmeze celebra scenă din „Basic Instinct” fără lenjerie intimă, şi că nu a ştiut că părţile ei intime vor fi expuse pe ecran, până la o primă vizionare într-o cameră plină de agenţi şi avocaţi. „Aşa mi-am văzut vaginul filmat prima dată, la mult timp după ce mi s-a spus „Nu vedem nimic – am nevoie să-ţi scoţi chiloţii, pentru că albul reflectă lumina, aşa că ştim că ai lenjerie”, a scris Stone în cartea de memorii „The Beauty of Living Twice”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sharon-stone-dezvaluiri-socante-noua-sa-carte-regizorii-i-au-spus-sa-faca-sex-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava