Concert pascal
MOPAN Suceava

Gala MTV Europe Music Awards 2017 a avut loc duminică noapte, la SSE Wembley Arena, Londra, iar marele câştigător al acestei ediţii a fost Shawn Mendes, muzicianul reuşind să se impună la patru categorii, informează contactmusic.com.

Starul în vârstă de 19 ani a luat premiul categoriei ‘Cel mai bun cântec’, pentru cel de-al treilea single inclus pe albumul ‘Illuminate’ – ‘There’s Nothing Holding Me Back’. Trofeul i-a fost înmânat de fotbalistul francez Paul Pogba. De asemenea, a fost recompensat cu ‘Cel mai bun artist’ – impunându-se, astfel, în faţa mult mai celebrilor Ariana Grande, Ed Sheeran, Miley Cyrus şi Taylor Swift – ‘Cel mai bun grup de fani’ şi ‘Cel mai bun act artistic canadian’.

Gala de duminică seara – a cărei gazdă a fost artista britanică Rita Ora – a fost deschisă de Eminem, care a interpretat în premieră mondială pe scenă piesa ‘Walk on Water’, lansată vineri. Rapperul a fost distins cu premiul ‘Cel mai bun artist hip-hop’, recompensă pe care a mai primit-o de opt ori din 1999, mai notează sursa citată.

Formaţia irlandeză U2 a primit trrofeul ‘Global Icon’, care a mai fost atribuit formaţiei Queen, lui Whitney Houston şi Eminem, în timp ce trupa Coldplay s-a impus la categoria ‘Cel mai bun grup rock’.

Rapperul american Kendrick Lamar a primit premiul pentru ‘Cel mai bun videoclip’, pentru piesa ‘Humble’, britanicul Ed Sheeran a câştigat trofeul pentru ‘Cel mai bun artist live’, trupa Thirty Seconds To Mars s-a impus la categoria ‘Cel mai bun artist de rock alternativ’, David Guetta a fost desemnat ‘Cel mai bun artist electro’, iar Camila Cabello a plecat cu trofeul categoriei ‘Cel mai bun artist pop’.

Surpriza serii a fost că Taylor Swift, iniţial favorită a galei, cu şase nominalizări, nu a obţinut niciun premiu. Cântăreaţa americană şi-a lansat vineri cel de-al şaselea album, ‘Reputation’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava