Actorul Shia LaBeouf a renunţat complet la alcool, după ce a experimentat efectele devastatoare ale acestui viciu, potrivit contactmusic.com.

Starul din ‘Transformers’ a fost arestat de două ori, în tot atâţia ani, din cauza consumului excesiv de alcool. Ultima dată s-a întâmplat în 2014, când a făcut un scandal uriaş în timpul unui spectacol pe Brodway. Actorului i s-a impus atunci, ca parte din pedeapsă, să se înscrie într-un program de tratare a dependenţei de alcool, lucru pe care l-a şi făcut.

A trecut de acea perioadă grea, dar cu greu. Acum, Shia se poate lăuda că nu s-a mai atins de alcool de mai bine de un an. În continuare el participă la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, pentru a nu mai cădea în ispită.

Actorul a declarat, potrivit contactmusic.com: “M-am ‘molipsit’ de complexul Napoleon. Am început să beau, iar asta mă făcea să mă simt mai puternic. Mai gălăgios decât ar fi trebuit. Nu este pentru mine. Nu trebuie să mă ating de băuturi. Alcoolul sau orice alt lucru de genul mă pot trimite după gratii.”

Shia LaBeouf, în vârstă de 30 de ani, a făcut cunoştinţă cu alcoolul şi cu drogurile la o vârstă foarte fragedă. Tatăl său a fost cel care i-a pus primul joint în gură. “Erau droguri peste tot – marijuana, cocaină, heroină.”, îşi aminteşte starul despre perioada copilăriei. “Tatăl meu mi-a dat primul joint când aveam 11 sau 12 ani.”, a adăugat actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava