MOPAN Suceava

În prag de sărbători, sucevenii vor primi mii de cadouri din partea Shopping City Suceava!

Campania „Câştigă zilnic premii pentru sărbători!” aduce în perioada 6-22 decembrie5 tablete Samsung Galaxy Tab 3 şi peste2000 de premii garantate, clienţilor care aleg să-şi facă cumpărăturile în magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Anul acesta, Moşul a lăsat sub bradul de Crăciun din Shopping City Suceava cadouri speciale pentru sărbători: sticle de şampanie, căni cu jucării, bomboane de pom, jucării de pluş, căni termoizolante, cozonaci, seturi de bijuterii (cercei şi pandantiv) şi fierbătoare electrice, menite să-i răsplătească pe aceia care vor face cumpărături de minimum 100 lei, pe un singur bon de casă, din magazinele din Shopping City Suceava. Clienţii  trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat in faţa magazinului Leonardo, iar pe baza bonului de cumpărături vor putea extrage un talon răzuibil care le va dezvălui premiul câştigat. Fericiţii câştigători vor intra pe loc în posesia premiilor.

Magia Crăciunului poate ajunge mai repede la cei mai norocoşi dintre clienţii care fac cumpărături la Shopping City Suceava şi îşi încearcă şansa de a intra în posesia unor câştiguri valoroase. Oricare dintre taloanele răzuibile din bolul cu premii poate ascunde marele premiu: una dintre cele 5 tablete Samsung Galaxy Tab 3 puse în joc în cadrul campaniei „Câştigă zilnic premii pentru sărbători!”. 

                Atmosfera sărbătorilor de iarnă se resimte deja în incinta Shopping City Suceava. Magazinele şi-au amenajat spaţiile pentru Crăciun, aşteptându-şi clienţii cu numeroase oferte şi reduceri speciale la o gamă variată de produse specifice sezonului.

La Shopping City Suceavam, cumpărătorii sunt aşteptaţi zilnic cu mii de premii instant şi surprize pentru sărbătorile de iarnă

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava