Concert pascal
MOPAN Suceava

Am ales ca prin intermediul presei sa trimitem o scrisoare de multumire tuturor celor care in zilele trecute au fost alaturi, pe ultimul drum, de comisarul sef Ioan Halaicu, om care si-a dedicat viata slujirii comunitatii sucevene. Alegerea presei pentru a transmite acest mesaj nu este intamplatoare, o parte dintre multumiri vizand organele de presa sucevene si jurnalistii onesti si corecti care au fost parteneri si prieteni ai lui Ioan Halaicu si care au relatat cu obiectivitate activitatea sa precum si disparitia sa fulgeratoare dintre noi.
Asadar, multumim prin prezenta, Primariei municipiului Suceava si domnului primar Ion Lungu care au oferit familiei un sprijin real, concret si rapid in asigurarea locului de veci pentru un om a carui varsta nu impunea sa-si fi pregatit deja viitorul mormant. Aceleasi multumiri le adresam si domnului vicepresedinte al Consiliului Judetean, Ilie Nita, care s-a implicat, de asemenea, in rezolvarea problemei locului de veci.

Multumirile noastre sunt prea putine si cuvintele sunt inexpresive atunci cand trebuie sa aducem aminte de ajutorul, compasiunea si dragostea primita de comisarul sef Ioan Halaicu din partea colegilor din Politia suceveana. Fie ca vorbim de Inspectoratul de Politie al Judetului Suceava, fie ca vorbim despre Politia municipiului Suceava, comandanti, sefi, colegi si subalterni ai fostului sef al Biroului de Investigatii Criminale Suceava mobilizarea exemplara a tuturor, orele petrecute la capataiul acestuia, lacrimile varsate la sicriu si mormant, ajutorul dat la inmormantare, onorurile militare primite la ceremonia de inmormantare, toate acestea ne-au lasat fara cuvinte iar multumirile noastre nu pot compensa dragostea si respectul pe care toti politistii suceveni le-au purtat iubitului nostru Ioan Halaicu. Nu putem sa trecem cu vederea nici compasiunea politistilor din alte localitati sucevene si chiar din alte judete.

Multumim in aceeasi masura preotilor care s-au perindat pe la capataiul lui Ioan Halaicu si care s-au rugat si inca se roaga pentru sufletul sau care a fost puternic legat de Biserica.

Nu putem sa nu amintim aportul adus la buna desfasurare a serviciilor funerare si a pomenirilor firmelor SC Sav-Com SRL, prin domnul Dan Sava, SC Efemer SRL prin doamna Rodica Franciuc, SC Bel Pan SRL, prin domnul Stelian Melinte, Restaurantului Gloria precum si societatilor Melibeea SRL si SC Every-Day SRL dar si celorlalti prieteni care au contribuit la buna desfasurare a evenimentului tragic pentru familia noastra.

Ar fi nedrept sa nu apreciem in mod cu totul aparte pe toti cei care s-au perindat pe la capela unde timp de trei zile a stat trupul neinsufletit al comisarului sef Ioan Halaicu. Fie ca vorbim despre rude, despre prieteni, despre simple cunostinte, cu totii au trecut si s-au recules la capataiul sau, au varsat lacrimi in semn de regret si respect si au adus un ultim omagiu unei personalitati cu adevarat remarcabile care a parasit aceasta lume. Zecile de coroane de flori primite de la personalitati din tara si chiar din strainatate, vin sa intregeasca imaginea unei mari pierderi atat pentru politia suceveana, familia indurerata, cat si intreaga noastra comunitate. Pentru ca comisarul sef Ioan Halaicu si-a facut datoria fata de Politie, fata de comunitate, familie si Dumnezeu din dragoste si respect fata de toti.
Cu multumiri si durere eterna,
Familia comisarului sef Ion Halaicu

Scrisoare de multumire pentru toti cei care au fost alaturi de comisarul sef Ioan Halaicu, 6.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava