• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr din Fălticeni a reclamat la Poliţie că în timp ce se afla pe terasa unui club din Fălticeni a fost lovit cu piciorul în față de o persoană necunoscută.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a mers împreună cu un prieten la acel club, , unde au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 02.00. În momentul în care au ieşit pe terasa clubului, fără nici un motiv, tânărul de 22 ani a fost lovit cu piciorul peste față de o persoană necunoscută, care apoi a părăsit terasa în fugă. În urma loviturii victima a suferit leziuni minore la frunte și buză, însă i-au fost rupți doi dinți. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violențe, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va stabili încadrarea juridică a faptei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava