Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul actor Sir Michael Caine a mărturisit că a râs cinci ore după ce a fumat pentru prima dată marijuana.

Starul în vârstă de 85 de ani a povestit că, în anii tinereții, a consumat mult alcool, dar când a încercat pentru prima dată droguri a fost copleșit complet. „Îi cunoșteam pe toți membrii The Beatles, pe toți cei de la Rolling Stones. Cunoșteam pe toată lumea din industria muzicii și ne petreceam zilele în discoteci. Aveam ceva vreme de când cosumam mult alcool. Dar nu încercasem droguri niciodată. Eram la o petrecere cu Richard Harris, iar eu am spus: ‘Nu am fumat niciodată marijuana’. El mi-a oferit un joint. Am fumat și cred că, pentru că eram foarte tensionat, am râs cinci ore.”

Mai mult, în acea seară, Michael nu a reușit să convingă niciun taximetrist să îl ducă acasă după petrecere. „Nu am reușit să iau un taxi, pentru că la ora 1 dimineața steteam pe o bordură încercând să fac cu mâna unui taxi: ‘Nu îl iau, este nebun sau beat’. De asemenea, doctorul meu m-a sfătuit să nu mai consum marijuana. Mi-a spus așa: ‘Ești actor, trebuie să ții minte replici, iar marijuana distruge memoria’.”, a mai povestit starul pentru revista Rolling Stone.

Faimosul actor obișnuia să fumeze foarte mult în tinerețe, dar moartea unui prieten l-a făcut să se lase brusc de acest obicei. Întrebat dacă este adevărat că fuma în jur de 80 de țigări pe zi, Michael Caine a spus: „O, da! Și erau țigări franțuzești, Gauloises, unele dintre cele mai puternice. Dar, ma uitam la televizor într-o zi, în Anglia, și era acolo un jucător de snooker pe care îl cunoșteam – avea cancer la plămâni și își pierduse vocea și avea o chestie în gât care îl ajuta să vorbească. De atunci nu am mai fumat niciodată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava