Concert Pascal

Sir Tom Jones are o nouă iubită, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul în vârstă de 76 de ani şi-a pierdut soţia, alături de care a trăit 59 de ani, pe Lady Melinda Rose Woodward, anul trecut, după ce aceasta a dus „o scurtă, dar crâncenă bătălie cu cancerul”. Starul a mărturisit atunci că a trecut prin momente foarte grele după moartea soţiei sale. Cu toate acestea, Tom, în vârstă de 75 de ani, a găsit confort în muzica sa, mai ales că Linda l-a rugat să-şi continue cariera orice s-ar întâmpla.

La aproximativ un an de la decesul soţiei sale, muzicianul a început să iasă din nou la întâlniri. Potrivit presei de peste ocean, Sir Tom Jones are o relaţie cu Priscilla Presley – fosta parteneră de viaţă a regretatului Elvis Presley – cei doi fiind văzuţi foarte des împreună în ultima perioadă.

O sursă apropiată starului a declarat pentru ziarul The Sun: „Tom a avut un an foarte greu după moartea Lindei, dar în ultima vreme s-a bucurat de compania Priscillei. Au tot fost văzuţi ieşind împreună şi, deşi relaţia lor este la început, iau lucrurile aşa cum sunt.”

Într-un interviu anterior, Tom Jones a mărturisit că este „prieten” cu Priscilla de „foarte multă vreme”. „Suntem prieteni de mult timp. Este o doamnă minunată. Ne bucurăm de întâlnirile noastre.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava