Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 24 iunie în jurul orelor 20:00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana și ai Poliției orașului Solca – I.P.J. Suceava, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au oprit pentru control, pe DJ 178D, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.

Cu această ocazie, s-au solicitat persoanei să înmâneze documentele personale precum şi cele ale autoturismului condus de către acesta, moment în care acesta a declarat verbal faptul că nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Totodată, cu această ocazie s-a procedat la verificari ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta nu figurează cu permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Deținătoarea autoturismului, pasageră în vehicul pe scaunul din dreapta – față, a declarat faptul că i-a încredințat autoturismul tânărului să conducă pe drumurile publice, din sat Soloneț, com.Todirești, jud. Suceava, până în orașul Cajvana, jud.Suceava, știind de faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Pasagera din dreapta a fost verificată în bazele de date ale poliției române și deține permis de conducere valabil. În cauză urmează a fi efectuate cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. (1) Cod Penal și totodată se vor efectua cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de “Încredințarea unui vehicul pentru care lege prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice unei personae care nu deține permis de conducere” faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. (3) Cod Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Slăbiciunea față de un bărbat mai tânăr i-a adus unei sucevence un dosar penal, 6.7 out of 10 based on 14 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (14 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava