Slash crede că revenirea în Guns N’ Roses ar fi ˝distractivă˝ și a adăugat că el ˝niciodată nu va spune niciodată˝ cu privire la reunirea formulei clasice a trupei, notează contactmusic.com.

Rocker-ul în vârstă de 49 de ani a părăsit bine-cunoscuta formație în 1996 din cauza tensiunilor cu solistul Axl Rose, dar a dezvăluit recent că și-au rezolvat divergențele și a recunoscut că el crede că reîntregirea grupului ar fi ceva ce ˝fanii ar îndrăgi˝.

Când a fost întrebat dacă ar vrea o reunire, el a spus: ˝Trebuie să fiu foarte atent ce zic, vreau să spun că dacă fiecare ar vrea să o facă, să o facă din motivele corecte, cred că fanii ar îndrăgi asta. Cred că ar fi distractiv, la un moment dat, să încercăm și să facem asta. Niciodată să nu spui niciodată.˝

Cu toate acestea, chitaristul – care și-a lansat cel de-al treilea album de studio ´World on Fire´ anul trecut – a declarat că reformarea trupei în cea mai populară formulă nu este ceva ce a discutat cu foștii colegi din grup, conform sursei citate.

El a continuat: ˝A fost unul dintre acele lucruri care a fost discutat de toată lumea în afară de noi în ultimii 18 – 19 ani.˝ Muzicianul – al cărui nume real este Saul Hudson – a mărturisit, în continuare, că a început să se gândească la ideea reunirii deoarece nu mai este în conflict cu Axl.

Vorbind pentru CBS News, el a adăugat: ˝Ei bine, nu am mai discutat de mult, dar o mare parte din acea tensiune, despre care aminteai, s-a risipit. Nu mai avem toate acele probleme. Nu există multe controverse. Este ceva care e foarte perpetuat de media, mai mult decât orice altceva.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava