Concert pascal
MOPAN Suceava

Slash crede că revenirea în Guns N’ Roses ar fi ˝distractivă˝ și a adăugat că el ˝niciodată nu va spune niciodată˝ cu privire la reunirea formulei clasice a trupei, notează contactmusic.com.

Rocker-ul în vârstă de 49 de ani a părăsit bine-cunoscuta formație în 1996 din cauza tensiunilor cu solistul Axl Rose, dar a dezvăluit recent că și-au rezolvat divergențele și a recunoscut că el crede că reîntregirea grupului ar fi ceva ce ˝fanii ar îndrăgi˝.

Când a fost întrebat dacă ar vrea o reunire, el a spus: ˝Trebuie să fiu foarte atent ce zic, vreau să spun că dacă fiecare ar vrea să o facă, să o facă din motivele corecte, cred că fanii ar îndrăgi asta. Cred că ar fi distractiv, la un moment dat, să încercăm și să facem asta. Niciodată să nu spui niciodată.˝

Cu toate acestea, chitaristul – care și-a lansat cel de-al treilea album de studio ´World on Fire´ anul trecut – a declarat că reformarea trupei în cea mai populară formulă nu este ceva ce a discutat cu foștii colegi din grup, conform sursei citate.

El a continuat: ˝A fost unul dintre acele lucruri care a fost discutat de toată lumea în afară de noi în ultimii 18 – 19 ani.˝ Muzicianul – al cărui nume real este Saul Hudson – a mărturisit, în continuare, că a început să se gândească la ideea reunirii deoarece nu mai este în conflict cu Axl.

Vorbind pentru CBS News, el a adăugat: ˝Ei bine, nu am mai discutat de mult, dar o mare parte din acea tensiune, despre care aminteai, s-a risipit. Nu mai avem toate acele probleme. Nu există multe controverse. Este ceva care e foarte perpetuat de media, mai mult decât orice altceva.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava