Concert pascal
MOPAN Suceava

Slow Coffee Festival, ediția I, are loc pe 28 septembrie 2019, în intervalul 9.00 – 19.00 la Mezanin, str. Actor Ion Brezoianu, nr. 23 – 25. Slow Coffee Festival este un eveniment platformă, scenă a Campionatului Național de Aeropress, ediția a IV-a.  O experiență intensă pentru cei care vor să descopere cafeaua de specialitate și metodele alternative de preparare ale acesteia, să identifice noi oportunități de business, să lege noi parteneriate și nu în ultimul rând să se bucure de muzică și companie bună.

Iubitorii cafelei vor întâlni o diversitate de expozanți și afaceri artizanale, vor experimenta gusturi variate, ingrediente de calitate, aparatură de specialitate și vor cunoaște oamenii din industria cafelei din România.

În cadrul festivalului va avea loc a IV-a ediție a Campionatului Național de Aeropress iar câștigătorul va participa pe 24 noiembrie la finala mondială din Londra,  Marea Britanie. Anul acesta Meron este sponsorul oficial de cafea al Campionatului Național de Aeropress și partenerul principal al evenimentului Slow Coffee Festival.  Povestea Meron a început în urmă cu 4 ani, în Cluj-Napoca din dorința de a oferi publicului o experiență completă a cafelei de specialitate. Astăzi, Meron este recunoscut la nivel național atât de specialiștii din industrie cât și de iubitorii de cafea, având 10 locații în Cluj-Napoca, București, Oradea și Satu Mare.

Ernest Valentin, Competition Manager – prăjitor profesionist de cafea coordonează evenimentul. Juriul este format din Vlad Buda, Head Judge – de 14 ani în ospitalitate, co-fondator Steam Coffee Shop, Sensory Judge acreditat de WBrC, co-fondator CPWHF, Yuko Inoue, câștigătoare New York Coffee Masters, Ionuț Bindilă Judge – fondator Two Minutes.

Organizator Slow Coffee Festival: Artisan Coffee,  Meron, Mezanin

Parteneri: Olympus România,  Urban Monkey, Artisan Coffee Community

Suporteri: La Marzocco, Hario, Mahlkonig, Acaia, Marco, Brewista, The Refresh

Expozanți: Meron, Urban Monkey, Artisan Coffee Equipment, Barshaker, Ebriza, Thermomix, Kofi TI, Vanfruct, Sheida Coffee & Stories, Spired Roastery

Muzică pe ritmurile Elenei Oglindă

Atmosferă surprinsă în imagini: Balkan Wave – fotografii, Cromatic Studios – video

➤Intrare liberă

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava