Concert pascal
MOPAN Suceava

Zvonurile că prețul carburanților va sări în aer au provocat o adevărată isterie națională. Românii s-au așezat conștiincioși la coadă la benzinărie, exact ca pe vremuri, doar că acum au putut să-și umple nu doar rezervorul mașinii personale, ci și câteva bidoane, ”ca să fie”, notează click.ro.Smiley a reacționat în felul lui, plin de umor, la zvonurile legate de prețul benzinei.

Artistul, altfel ocupat până peste cap cu petrecerea de un an a micuței Josephine, și-a amintit de o imagine cu el călare, dintr-un videoclip mai vechi, și a postat-o pe Instastory, în plină isterie națională a benzinei. ”Eu, dacă se mai scumpește benzina”, a adăugat Smiley pe imiaginile video cu el pe un cal.

Toată nebunia a pornit miercuri, de la decizia proprietarului unei benzinării din Beiuș, care a mărit prețul motorinei, după ce ar fi achiziționat carburantul cu 8,6 lei pentru un litru. Imediat s-a răspândit zvonul că prețurile vor sări de 10-11 lei pentru un litru, după miezul nopții.

Cum imaginile și informațiile circulă rapid în era rețelelor sociale, românii s-au așezat conștiincioși la coadă, în ciuda explicațiilor și asigurărilor oferite de ministrul Energiei, scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/smiley-reactie-geniala-dupa-isteria-benzinei-412737.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava