Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază, un echipaj de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta care își exercita atribuțiile de serviciu pe Drumul Județean 17, pe raza comunei Pojorâta, în satul Valea Putnei a oprit pentru control ansamblul de vehicule format din  autoutilitară și semiremorcă, în care se afla încărcată cherestea tivită, specia molid. Conducătorul auto s-a conformat, ocazie cu care a prezentat pentru control documentele personale și ale ansamblului, stabilind că sunt în termenul de valabilitate.  Prin intermediul aplicației Sumal 2.0 a fost verificat transportul, aplicația generând faptul că există  două avize electronice, pentru cantitatea de 48,77 mc cherestea și pentru cantitatea de 4,45 mc cherestea.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material transportată, ansamblul a fost condus la Atelierul de Producție Sadova, unde a fost inventariată, ocazie cu care a reieșit că ansamblul de vehicule transporta cantitatea de 55,25 mc cherestea tivită specia molid, cu luarea în considerare a toleranțelor legale, astfel rezultând în plus cantitatea de 2,03 mc cherestea tivită rășinoase.

Având în vedere aspectele constatate, cantitatea de 2,03 mc cherestea rășinoase în valoare de 1.822 lei a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conf. Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 1000 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava