Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de vineri, prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, ca urmare propunerii formulate de organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier Suceava – Poliția Municipiului Suceava, s-a dispus măsura preventivă a arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de un șofer pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. (1), ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prev. și ped. de art. 335, alin. 1, cu aplic. art. 38, alin. 2 și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea urmelor acestuia” faptă prev. și ped. de art. 338 alin (1), toate cu aplic. art. 38, alin. 1  din Cod Penal.

Din cercetări, s-a stabilit că la data de 9 februarie 2024, în jurul orei 12:00, polițiștii au fost sesizați de către cadrele medicale din cadrul Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat un bărbat care a suferit leziuni în urma unui eveniment rutier produs pe DN 17 în localitatea Stroiești, la data de 8 februarie 2023.

A fost identificat un tânăr de 21 ani din Stroiești, care a declarat faptul că la data de 08.02.2024, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 17 în localitatea Stroiești, către Ilișești a fost acroșat de către un autoturism care se deplasa în aceeași direcție. După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului nu a oprit și și-a continuat deplasarea.

În dimineața de 09.02.2024, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat un bărbat din  Stroiești care și-a cerut scuze de la acesta, rugându-l să-l ierte și să nu se prezinte la poliție pentru a declara evenimentul rutier.

Victima a fost diagnosticată la spital cu contuzii și fracturi. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie. În cauză se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. (2) și (3) ”părăsirea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia” faptă prev. și ped. de art. 338 alin (1) și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prev. și ped. de art. 335, alin. 1 din Codul Penal.

Șofer din Stroiești fără permis, arestat după ce a accidentat un biciclist și fugit. Șoferul s-a rugat de victimă să-l ierte și să nu meargă la poliție, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava