Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seara, în jurul orei 18:00, în timp ce efectuau serviciul de asigurare a ordinii şi liniştii publice pe drumul comunal, pe raza satului Siliștea, orașul Liteni, polițiștii au oprit un autoturism condus de către un tânăr localnic în vârstă de 17 ani, acesta declarând verbal faptul că nu posedă permis de conducere. S-a procedat la testatarea cu aparatul alcootest, iar în urma testării, rezultatul a fost negativ. Totodată, s-a procedat la verificarea în bazele de date și s-a stabilit faptul că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul a arătat faptul că autoturismul, care este proprietate a tatălui său, a fost luat de la domiciliu fără permisiunea acestuia.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. și ped. de art 335, alin. 1 din Codul Penal și „furtul – furtul în scop de folosință”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 230, alin. 1 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava