Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri seară  lucrătorii Poliției orașului Broșteni, au fost sesizați la 112 că pe Drumul Național 17B, de pe raza localității Holda, din orașului Broșteni, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma deplsării la fața locului, pe partea carosabilă a Drumului Național DN17B, în localitatea Holda din orașul Broșteni, a fost identificat un autoturism răsturnat pe cupolă, pe sensul de mers Broșteni-Vatra Dornei.

În interiorul autovehiculului, la volan, a fost identificată, o femeie de 40 ani, localnică, posesoare a permisului de conducere cu dreptul de a conduce valabil.

Conducătoarea auto a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, ocazie cu care a fost testată cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă” faptă prev. și ped. art. 196 alin. (1) Cod penal și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” faptă prev. și ped. art. 336 alin. (1) Cod penal.

Șoferița care a făcut o ”cascadorie” pe DN 17B la Broșteni răsturnând mașina pe cupolă era beată, 7.2 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (6 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava