Concert pascal
MOPAN Suceava

PSD a decis să reducă cu 50% acciza la carburanți, a anunțat deputatul PSD de Suceava, George Șoldan. El a arătat că în consecință, prețul va fi redus instant cu 1,2-1,5 lei/litrul de carburant la pompă.

”Venim cu măsuri concrete în coaliția de guvernare, iar ministrul de finanțe, Adrian Câciu, a început deja să lucreze la elaborarea actelor normative pentru implementarea măsurii. În plus, tot ca o măsură în sprijinul șoferilor și a firmelor de transport, am plafonat prețului RCA, iar în următoarele zile vom lua și alte măsuri menite să elimine unele restricții care blochează economia. Acestea sunt soluții clare care vor veni în sprijinul fiecărui român. Criza prețurilor nu trebuie lăsată pe umerii românilor. Statul are obligația să populația și să mai reducă din poverile fiscale. 7 lei pe un litru de benzină este prea mult! Acest preț nu scumpește doar biletul de autobuz sau abonamentul lunar al navetiștilor, această creștere galopantă a prețurilor la motorină și benzină se vede deja în costul fiecărui produs la raft. Antreprenorii români sunt sufocați de costurile legate de transport și energie. După ce am plafonat și compensat prețul la gaz și energie electrică, PSD propune măsuri concrete pentru a scădea prețul benzinei cu 1,2-1,5 lei/litru”, a declarat Șoldan.

El a menționat că în perioada următoare, liderii PSD vor avea discuții cu Comisia Europeană și marile companii distribuitoare de carburanți pentru ca prețurile la combustibil să fie reduse la un nivel suportabil pentru toți consumatorii.

”În comisiile de profil economic din Parlament voi susține aceste măsuri și voi solicita tuturor parlamentarilor, indiferent de culoarea politică, să le voteze în regim de urgență”, a conchis parlamentarul social democrat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava