Concert pascal
MOPAN Suceava

Rotary Club Câmpulung Moldovenesc Rarău-Bucovina organizează vineri, 6 octombrie, la Bucovina Grand Salon din municipiul Câmpulung Moldovenesc începând cu ora 18.00 evenimentul ”Simfonii în Câmpulung”, aflat la cea de-a V-a ediție. Pe scenă vor urca Filarmonica ”George Enescu” Botoșani sub bagheta maestrului Alexandru Ilie, soprana Felicia Filip și Cvartetul ”Brio Sonores” din Chișinău. Intrarea se face doar pe bază de invitație care se pot achiziționa de la ING Service sau de la Cămara Bucovinei. Manifestarea este organizată cu sprijinul Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc.

„Dăruiți comunității împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect, scopul fiind și strângerea de fonduri pentru activitati caritabile.

Organizarea acestui eveniment, SIMFONII ÎN CÂMPULUNG A V-A EDIȚIE, va fi posibilă datorită partenerilor (sponsorilor), nume importante din mediul de afaceri local, alături de autoritățile locale.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava