• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Clubul Rotary Câmpulung Moldovenesc Rarău-Bucovina va organiza duminică, 14 octombrie 2018, începând cu ora 17:00, a treia ediție a evenimentului cultural „Simfonii în Câmpulung”. Și anul acesta, câmpulungenii și invitații lor vor petrece o seara memorabila în compania artiștilor de la Filarmonica din Chișinău „Serghei Lunchevici”, din Republica Moldova. În repertoriul pregătit pentru aceasta ediție a evenimentului sunt incluse piese aparținând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Georges Bizet, Fr. Suppe si multi altii. Manifestarea este dedicată aniversării Centenarului Marii Uniri de la 1918 și are scop caritabil.

Potrivit organizatorilor, orașul Câmpulung Moldovenesc va fi gazda, pentru câteva ore, pentru orchestra condusă de dirijorul Mihail Agafita, iar orchestra va reuni peste 50 de artiști de elită.

Concertul extraordinar va avea loc în spatiul amenajat la Bucovina Grand Salon, aflat la intrarea în Câmpulung Moldovenesc, vis a vis de Peco Socar, accesul în incintă făcându-se gratuit, pe baza invitațiilor distribuite de membrii Rotary, în limita locurilor disponibile.

„Dăruiți comunității împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect, scopul fiind și strângerea de fonduri pentru scopuri caritabile.

Organizarea „Simfoniilor în Câmpulung”, va fi posibilă datorită partenerilor, sponsorilor, care sunt alături de acest se alătură acestui eveniment, nume importante din mediul de afaceri local alături de autoritățile locale.

Clubul Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

Concert al Filarmonicii din Chișinău la a treia ediție a evenimentului „Simfonii în Câmpulung”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava