Concert pascal
MOPAN Suceava
Comunicat de presă. „Şoseaua de centura a municipiului Suceava este din nou prilej de exprimare demagogică a parlamentarilor liberali suceveni. Aceştia acuză guvernul actual de rea-voinţă în cazul finalizării lucrărilor la acest obiectiv. Evident aceştia uită câteva aspecte precum faptul că această şosea a fost aprobată spre finanţare de un guvern PSD. Ei uită că lucrările au început în 2008 şi trebuiau finalizate în 2012 de un guvern șşi un Consiliu Judeţean PDL. Ei uită că responsabilii finalizării acestei lucrări (Gheorghe Flutur șşi guvernul PDL) au modificat proiectul iniţial şi noul traseu (decis nefiresc printr-o zonă afectată de alunecări) a generat costuri suplimentare astfel că valoarea proiectului a crescut nejustificat cu 62%. Ei uită de asemenea să menţioneze faptul că cea mai mare parte a lucrărilor (inclusiv inaugurarea unui sector) s-a executat în timpul guvernului şi Consiliului Judeţean PSD în perioada 2012-2016. Și uită de asemenea că Gheorghe Flutur în campania electorală a promis neîntemeiat că va determina finzalizarea acestei şoselei în 3 luni (sfârşitul anului 2016).
Dacă ar vrea să cunoască, în mod onest, care este stadiul lucrărilor ar cere, aşa cum am făcut-o şi noi, o informare de la CNAIR (instituţia responsabilă) şi ar fi aflat că în luna octombrie a fost demarată procedura de licitaţie pentru contractarea lucrărilor rămase de executat.
Observăm că parlamentarii liberali suceveni, din dorinţa derizorie de a-şi vedea numele în presă, emit consideraţii false asupra derulării programului guvernamental PNDL. Au ajuns să facă ipocrit calcule asupra proiectelor deja contractate. O minimă decenţă i-ar fi obligat să vadă că deja 10% din proiectele depuse au fost contractate, deşi perioada de depunere a proiectelor se încheie la sfârşitul lunii noiembrie, iar perioada de contractare se termină la sfârşitul lunii decembrie.
Dar salutăm faptul că unii parlamentari liberali (care nu prea pot dovedi o interacţiune susţinută cu domeniul educaţional) au ajuns la o concluzie axiomatică: „Şcoala îi face pe toţi mari„.
 
Departamentul de comunicare PSD
23.11.2017
 
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava