Concert pascal
MOPAN Suceava

„Când au trecut 80 de ani? Mă apucă groaza când încerc să-mi trăiesc viața retrospectiv. Sunt atâtea amintiri…”, a spus în exclusivitate pentru Click! Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și unul dintre cei mai buni actori ai României. Pe 4 iunie este ziua lui, împlinește o vârstă rotundă, prilej de a se opri puțin din alergătura de zi cu zi și a se uita în urmă. A povestit de unde își trage energia, ce peripeții a trăit alături de Stela Popescu, dar și despre problemele de sănătate care acum îi cam dau de furcă.

Click!: Știm că soția e de trei ani paralizată, la pat. Cum se mai simte?

Alexandru Arșinel: Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sotia-mea-e-paralizata-toata-eu-iau-20-de-pastile-pe-zi-alexandru-arsinel-dureros

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava