• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pink și-a încurajat soțul să se întoarcă la școală. Faimoasa cântăreață l-a sfătuit pe Carey Harte – cu care are o fetiță în vârstă de trei ani, pe Willow – să ia câteva lecții de management la un liceu din Los Angeles, pentru a se descurca mai bine la conducerea companiei lui de modă, potrivit contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru revista OK!: „Pink este de părere că ar fi grozav ca el să ia câteva lecții de specialitate. Ea spune că soțul ei are idei bune, dar nu tot timpul le dezvoltă așa cum trebuie. Pink apreziază modul în care Carey muncește, dar crede că ar fi bine să se întoarcă la școală pentru a primi și câteva informații mai noi.”

Soțul vedetei nu a fost foarte încântat la început să se întoarcă pe băncile școlii, dar acum s-a obișnuit cu ideea și chiar îl încântă, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava