Concert pascal
MOPAN Suceava

Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava mulțumește E.On Energie pentru cei 84.300 kWh primiți în cadrul campaniei „Dăruiește lumină”.

”În data de 04.02.2022, Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava a primit o donaţie importantă din partea Eon Energie Romania. Ne bucurăm că am reușit să fim parte a campaniei „Dăruiește lumină”. În cadrul acestei campanii naționale au fost selectate pentru participare cinci spitale, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca și Spitalul Orășenesc Hațeg. Ediția s-a derulat în perioada 15 – 24 decembrie 2021, în cadrul căreia au fost donați 500.000 kwh energie, Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava i-au fost repartizați 84.300 kWh în valoare de 63.622,28 lei, fiind evident o cantitate de energie importantă care acoperă aproximativ un sfert din consumul lunar al Spitalului. Echipa de conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava aduce mulţumiri Eon Energie România, este onorată şi mândră totodată ca unitatea sanitară a fost aleasă şi sprijinită prin contribuţia adusă. Astfel de gesturi, prin care ne este sprijinită activitatea și încurajată munca, reprezintă cea mai mare mulțumire pe care o putem primi, alături de satisfacția de a vedea pacienții mulțumiți și sănătoși”,a  transmis managerul Alexandru Calancea.

Spitalul Județean Suceava mulțumește E.On Energie pentru cei 84.300 kWh primiți în cadrul campaniei „Dăruiește lumină”, 4.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (4 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava