Concert pascal
MOPAN Suceava

De curând, sportivii care se pregătesc la CSS LPS Suceava, Sebastian Croitor – junior , Antonia Niţu şi Călin Stafie – tineret au participat la Campionatele Naţionale de Înot pentru seniori, tineret şi juniori.

După cinci zile de concurs, tinerii sportivi suceveni au reuşit să urce de 14 ori pe podiumul de premiere obţinând patru medalii de aur, cinci de argint şi cinci de bronz (trei medalii în probele individuale şi 11 în probele de ştafetă – cu echipa Steaua Bucureşti ).

“Apreciez că sunt rezultate bune având în vedere faptul că acum un an, la aceeași competiţie, ne străduiam să prindem calificarea în finale. Îi felicit pe sportive şi-i îndemn să fie la fel de serioşi în pregătire în continuare.

Le mulţumim celor care ne sprijină şi ne asigură condiţii excelente de pregătire, conducerea Şcolii Gimnaziale nr.3 Suceava, conducerea LPS-CSŞ şi Clubului Sportiv Universitar din Suceava, domnului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym şi MADO Suceava” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Rezultatele obţinute de sportivii de la LPS-CSŞ Suceava la Campionatele Naţionale:

Sebastian Croitor – 9 medalii (3 aur , 4 argint şi două de bronz) locul II la individual – locul II în proba de 800 liber şi locul 3 în proba de 400 liber şi 7 medalii în probele de ştafetă: 4×100 liber, 4×100 mixt, 4×200 liber masculin şi 4×100 mixt combinat la categoriile juniori şi tineret.

Antonia Niţu – 5 medalii (una de aur, una de argint şi 3 de bronz, plus o medalie de bronz în proba de 50 spate şi 4 cu ştafeta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava