• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mijlocaşul Cătălin Golofca a semnat în această săptămână un contract pe o durată de 4 ani cu formaţia de prima ligă FC Botoşani. Gruparea suceveană urmează să primească suma de 10.000 de euro în urma acestei tranzacţii, înţelegerea stipulând ca fotbalistul în vârstă de 25 de ani să rămână la Rapid până la încheierea actualei stagiuni.
„Sunt bucuros că am ajuns la un acord cu FC Botoşani, o echipă serioasă, unde sunt sigur că voi putea demonstra că sunt fotbalist. În condiţiile în care lotul era în mare conturat şi mi-am dat seama că va fi greu să mă impun acolo încă de acum, am cerut să fiu lăsat să joc până la vară pe Areni. Dorinţa mea este să joc mai bine decât am făcut-o în tur şi  împreună cu colegii mei să reuşim prestaţii care să-i mulţumească pe fanii suceveni”, a declarat Golofca, care s-a antrenat alături de Bălan, Semeghin şi compania.
Revenirea lui Golofca i-a prins cum nu se poate mai bine antrenorului Costel Ilie, care a declarat în repetate rânduri că mai are nevoie de jucători pentru posturile deficitare. „Golofca este un fotbalist valoros şi reprezintă un real câştig pentru noi, mai ales că este obişnuit cu atmosfera de la Suceava. Sper să joace bine şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele, iar din vară, sunt sigur, că va deveni un fotbalist de bază pentru FC Botoşani”, a precizat tehnicianul Rapidului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava