• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Persoanele afectate de viscol din sudul și sud-estul României au primit peste trei tone de alimente, apă şi alte produse alimentare din partea agenţilor economici din judeţul Suceava. Prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, a precizat în cursul zilei de sâmbătă că instituţiile publice şi agenţii economici suceveni au răspuns apelului făcut pentru a sprijini persoanele afecate de ninsorile şi viscolul din ultimele zile. Astfel, în urma apelului făcut de prefect, până în cursul zilei de sâmbătă au fost donate peste 5000 de conserve, 11.000 de pâini, aproximativ 2000 de sticle de apă minerală, 1000 kg de preparate din carne (salam, parizer, costiţă afumată şi slanină afumată), aproximativ 450 kg lactate (lapte praf, unt, caşcaval, brânză de burduf), 550 kg orez, peste 600 litri de ulei, 150 kg de făină, peste 800 kg de sare, 350 borcane de muştar, aproximativ 400 kg de zahăr, biscuiţi şi sucuri.
Sorin Popescu a spus că toate aceste alimente au fost trimise sâmbătă la amiază în judeţele Brăila şi Ialomiţa, Prefecturile şi Inspectoratele pentru Situaţii de Ugenţă urmând să le împartă persoanelor aflate în dificultate.

„Judeţul Suceava este solidar cu cetăţenii din sudul şi sud-estul României, care au fost grav afectaţi de viscolul şi de ninsorile abundente din ultimele zile. Vreau să mulţumesc tuturor instituţiilor publice, agenţilor economici şi persoanelor fizice din judeţul Suceava, care au dat curs acestui apel, într-un timp atât de scurt, demonstrând simţ civic şi solidaritate”, a subliniat Sorin Popescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava