MOPAN Suceava

Ești pasionată de bijuterii și de semnificațiile pietrelor prețioase sau te fascinează speologia? Te invităm la Iulius Mall Suceava, la o nouă ediție a târgului de minerale, roci și bijuterii Expomineralia.

De miercuri până duminică, în perioada 26 – 30 aprilie 2017, la parterul Iulius Mall Suceava se va reinstala Expomineralia, universul accesoriilor din pietre prețioase și semiprețioase. Printre noutăţile prezentate la această ediție se numără şi o serie de stalactite și stalagmite din peşterile din România, deosebit de atractive mai ales pentru copiii şi adulţii pasionaţi de speologie. În plus, vor putea fi admirate și cumpărate roci, flori de mină și diverse obiecte realizate din sare de Himalaya, care captează interesul colecționarilor, dar și al celor care vor să ofere un plus de personalitate locuinței lor.

Doamnele și domnișoarele împart o pasiune comună: bijuteriile. Expomineralia din Iulius Mall Suceava le propune să descopere cercei, inele, brățări, coliere și alte podoabe îmbogățite cu pietre deosebite, precum: topaz, spinel, smarald, alexandrit, safir, rubin și multe altele. În plus, pentru cele care își doresc să aleagă pietrele prețioase și semiprețioase potrivite zodiilor lor și care le pot influența starea de spirit pot opta pentru bijuterii realizate din coral, onix, chihlimbar, turcoaz, jad, ametist, perle și cristale dintre cele mai variate.

Piesele expuse vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava