Concert pascal
MOPAN Suceava

Malcolm Young, chitaristul şi co-fondatorul trupei rock AC/DC, a decedat din cauza demenţei, la vârsta de 64 de ani, sâmbătă, înconjurat de familia sa, notează contactmusic.com. Nefericita veste vine la mai puţin de o lună după ce fratele său mai în vârstă, producătorul George Young, a încetat din viaţă.

Rokerul scotiano-australian, care a pus bazele trupei AC/DC împreună cu fratele său Angus Young, în 1973, s-a luptat trei ani cu demenţa. Tot de atâta timp se retrăsese din lumina reflectoarelor.

Mesajul publicat sâmbătă pe pagina oficială de Facebook a trupei arată: „Astăzi, cu mare durere, AC/DC anunţă moartea lui Malcolm Young. Împreună cu Angus, Malcolm a fondat şi creat AC/DC. Cu enormă dedicaţie şi angajament, el a fost forţa motoare a trupei. Ca vizionar, chitarist şi compozitor, el a fost un perfecţionist şi un om unic. Şi-a urmat mereu convingerile şi făcut şi spus exact ce a dorit. A fost foarte mândru de tot ce a creat. Loialitatea lui faţă de fani a fost fără egal”.
Angus Young a adăugat: „Ca frate al său este greu să exprim în cuvinte ce a însemnat pentru mine dea lungul vieţii, legătura pe care am avut-o a fost specială şi unică. A lăsat în urmă o moştenire enormă care va trăi veşnic. Malcolm, ai făcut o treabă bună.”.

Ultimul concert live pe care l-a susţinut împreună cu trupa a fost în iunie 2010, în Bilbao, Spania, în timpul turneului Clack Ice Tour.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava