Concert pascal
MOPAN Suceava

Sylvester Stallone se ţine incredibil de bine la cei 73 de ani ai săi. El a fost surprins recent împreună cu fiica sa, Sistine, la plimbare în Los Angeles. Şi Rod Stewart arată bine, deşi recent s-a operat.

Cunoscut pentru roluri în filme de acţiune precum cele din seriile “Rocky” şi “Rambo”, actorul Sylvester Stallone arată aşa de bine, încât nu îţi vine să crezi că este septuagenar. Chiar dacă şi-a lăsat barbă, starul, cu averea de 400 de milioane de dolari, are încă un fizic de invidiat. Asta, deşi reumatismul îi produce mari dureri. Nimic nu îl împiedică să ridice greutăţi circa două ore pe zi. De aceea are un trup musculos şi bine făcut la vârsta lui, notează click.ro.

Actorul nu ţine diete exagerate ca să se păstreze în formă. Preferă pizza, pastele şi lasagna. Pentru că face mereu exerciţii la sală, nu se teme de îngrăşare. Din 1997, este căsătorit cu fotomodelul Jennifer Flavin (50 de ani). Ei au împreună 3 fete: Sophia, de 22 ani, Sistine, de 21 ani, şi Scarlet, de 17 ani, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO: https://www.click.ro/vedete/celebritati/nu-ti-vine-sa-crezi-ca-au-sarit-de-70-de-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava