Concert pascal
MOPAN Suceava

De 30 de ani, Ștefan Hrușcă (65 de ani), devenit un artist-simbol al sărbătorilor de iarnă, colindele sale fiind ascultate de nenumărați români, este stabilit în Canada. Bineînțeles, relația cu prietenii din România nu mai este la fel ca înainte, motiv pentru care doi dintre foștii apropriați ai artistului sunt dezamăgiți, notează click.ro.

„Nu am mai păstrat legătura cu Ștefan Hrușcă. Când mai venea în țară, mă mai căuta, acum însă nu m-a căutat. Mi-e tare dor să stăm, de povești, la un pahar cu palincă! S-a mutat în Canada de mulți ani și, știți cum e, distanța mai erodează relațiile dintre oameni. Nu fac însă un caz din asta, sunt îngăduitor cu el, cu această situație.”, a declarat Ducu Bertzi pentru playtech.ro, conform sursei citate.

Și Vasile Șeicaru, solistul de muzică folk, a avut ceva de zis la adresa lui Ștefan Hrușcă. Artistul este dezamăgit că, odată plecat din țară, a rupt legătura cu cei alături de care a cunoscut gloria, pe plan muzical, în anii agitați ai comunismului.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/stefan-hrusca-criticat-de-doua-vedete-din-2312936.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava