Concert pascal
MOPAN Suceava

Regretații actori Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu de zile mari pe scenă, unde mai bine de 40 de ani au bucurat publicul cu cele mai frumoase momente. Legătura dintre ei era extrem de apropiată, fapt care i-a condus pe mulți cu gândul la faptul că cei doi era parteneri nu doar pe scenă, ci și în viața reală. Sătulă să mai fie considerată soția lui Alexandru Arșinel, Stela Popescu a apelat la o strategie pentru a stopa toate aceste credințe, notează click.ro.

Actrița Olga Bălan a făcut o dezvăluire de zile mari despre șiretlicul pus în scenă de Stela Popescu, pentru a spulbera iluzia oamenilor cum că ea era adevărata soție a lui Alexandru Arșinel.

Pentru a stopa din zvonurile apărute, Stela Popescu a decis, la un moment dat, să refuze rolul de soția a lui Alexandru Arșinel, cerându-i Olgăi să o înlocuiască. Era vorba despre pelicula „Paradisul în direct”, cu Alexandru în rolul principal.

Puțini știau că în rolul soției „Zizi”, „Sirena pătimașă”, trebuia să se afle Stela Popescu, la recomandarea regizorului Cornel Diaconu. Aceasta a refuzat vehement, știind că dacă ar fi acceptat ar fi alimentat toate zvonurile, conform sursei citate.

În schimb, aceasta a recomandat-o pe Olga Bălan, care a fost considerată potrivită pentru acest rol.

Istoria s-a repetat și pentru Olga Bălan, care după apariția filmului, a ajuns să se confrunte cu părerile oamenilor care considerau că ea și Arșinel ar fi fost mai mult decât colegi de breaslă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/stela-popescu-afectata-ca-oamenii-o-considerau-2345550.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava