Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care participă în aceste zile la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la București a ținut să aducă o serie de vești foarte bune în urma unor decizii care vor fi parte din programul de guvernare al partidului pe următorii patru ani, partid care este cel mai mare din Uniunea Europeană, care are 177 de europarlamentari și care dă președintele Comisiei Europene, dar și președintele Parlamentului European.

Prima veste bună, a spus Flutur,  din programul de guvernare aprobat deja este că s-a votat ca România să fie primită în Schengen. ”Inclusiv europarlamentarii austrieci, care se opuneau, au votat pentru România”, a precizat Flutur.

”PPE, din care face parte și PNL, susține ca fermierii români să primească subvenția la nivelul mediei europene. Să se facă dreptate! PPE și PNL susțin un program amplu pentru dezvoltarea zonelor rurale, ca acestea să nu fie părăsite. PPE și PNL susțin un internet special pentru copii, care să-i protejeze de abuzurile informatice care se întâmplă astăzi. PPE și PNL susțin două idei de forță pentru cetățenii europeni: securitate și prosperitate, adică să aibă mai multă siguranță, prin mai multe investiții în apărarea Europei, dar și prosperitate, prin investiții masive în economie. PPE și PNL susțin politicile de mediu, dar făcute cu fermierii și în favoarea fermierilor, nu împotriva lor. Există un program prin care 10% din terenurile agricole să nu fie lucrate. PPE și PNL se opun acestui program. În cazul programului privind folosirea pesticidelor, PPE și PNL au cerut modificarea lui, pentru ca, de asemenea, acesta să nu fie împotriva fermierilor. Pentru următorii ani Programul de Guvernare aprobat înseamnă pragmatism, digitalizare, încurajarea competiției, pentru că o Europa cu economie puternică poate face față mai ușor oricărui fel de criză. Mai mult ca oricând, România poate vedea ce rol are PNL în familia populară europeană, care susține comunitățile locale, descentralizarea, identitatea națională, credința, biserica, familia, libertatea ca valori fundamentale. Partidul Național Liberal arată azi țării întregi că este principalul partid european, cu susținere masivă din partea Uniunii Europene”, a declarat Gheorghe Flutur.

Flutur anunță decizii ale Congresului PPE de la București cu beneficii asupra noastră: România să fie primită în Schengen iar fermierii români să primească subvenția la nivelul mediei europene, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava