Comenzi MOPAN Suceava

Senatorul PNL de Suceava, Steliana Miron, a anunţat marţi că întreg grupul PNL din Senat îl invită pe noul ministru al Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, la o dezbatere publică organizată pe tema consecinţelor Ordinului nr. 218/2015 al Ministerului Finanţelor Publice, pentru aprobarea procedurii de sigilare a unităţii operatorului economic pe perioada de suspendare a activităţii, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Steliana Miron a arătat că această dezbatere va fi organizată în data de 15 aprilie 2015. Ea a subliniat că senatorii liberali îi cer lui Eugen Teodorovici să explice presiunile ANAF asupra agenţilor economici.

„Grupul PNL a declanşat acest demers deoarece în baza actului normativ amintit, activitatea economică a agenţilor economici mici şi mijlocii este supusă unor presiuni insuportabile din partea ANAF, consecinţele fiind incalculabile nu numai pentru mediul de afaceri, dar şi pentru economia naţională a României”, a spus Steliana Miron.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava