MOPAN Suceava

Stevie Wonder se pregăteşte să se însoare pentru a treia oară, informează contactmusic.com.

Legendarul muzician, în vârstă de 67 de ani, urmează să se căsătorească cu Tomeeka Bracy, cea care îi este iubită de cinci ani şi care i-a dăruit doi copii. Potrivit presei de peste ocean, nunta ar urma să aibă loc în Jamaia, în iunie, iar la ceremonie vor participa numeroase celebrităţi, printre care Elton John şi Sam Smith.

Mai mult, muzicianul le-ar fi propus tuturor copiilor săi să fie cavaleri, respectiv domnişoare de onoare la nuntă. Stevie Wonder mai are şapte copii din relaţiile anterioare, pe Aisha, 42, Kwame, 28, Sophia, Keita, 39, Kailand, 16, Mumtaz, 33, şi Mandla, 11.

O sursă a dezvăluit pentru MailOnline: „Va fi o nuntă uriaşă, incredibil de distractivă, iar Stevie îi va aduce aproape de el pe toţi cei apropiaţi şi dragi. Lista de invitaţi este spectaculoasă şi vor fi câteva surprize muzicale de-a lungul serii. După ceremonie va fi, bineînţeles, o petrecere mare. Întreaga zi va fi despre dragoste, fericire şi familie. Stevie este foarte apropiat de toţi ai lui. Cu toţii vor avea un rol special în ziua cea mare.”

Pe lângă performanţele surpriză, se pare că şi mirele va urca pe scenă. „Stevie a spus că este foarte posibil să cânte şi el ceva, dar nu a dezvăluit mai multe.”, a mai spus aceeaşi sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava