• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vineri în jurul orei 14.50, o patrulă din cadrul Postului de politie Moldovița a oprit pentru control la intersecția DC „Dubul” cu DJ 176 din localitatea Argel, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un localnic de 23 de ani și în care se afla ca pasager proprietarul vehiculului, un bărbat de 29 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, autoturismul fiindu-i încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de ruda sa, proprietar al mașinii, care cunoștea faptul că, acesta nu deține permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 23 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 29 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava