• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr de 19 ani este cercetat de polițiști după ce tatăl său i-a dat mașina să o conducă. Sâmbătă seara, polițiștii Postului de Poliţie Dumbrăveni au oprit pentru control, pe  un drum comunal din Dumbrăveni, un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani, din comuna Vlădeni, jud. Botoşani.
Pe scaunul din dreapta a fost identificat în calitate de pasager tatăl șoferului şi proprietarul vehiculului, un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul de 19 ani nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.  Tot din verificări s-a stabilit faptul că tatăl acestuia, proprietarul autoturismului, i l-a încredinţat fiului său pentru a-l conduce pe drumurile publice cu toate că ştia faptul că nu este posesor de permis de conducere.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de  conducere” și „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava