Concert pascal
MOPAN Suceava

Sting nu se simte pregătit să moară prea curând, pentru că încă mare multe de făcut. Cântăreţul în vârstă de 65 de ani se află în industria muzicală de aproximativ 30 de ani, iar acum îşi promovează cel mai nou album, ’57th % 9th’. Una dintre piesele de pe noul disc, numită ‘50.000’, tratează subiectul mortalităţii şi face referire la trecerea în nefiinţă a unor legende ale muzicii precum David Bowie, Prince şi Glenn Frey.

Sting a mărturisit că, deşi nu îi este frică să moară, nu se simte pregătit pentru acest lucru, mai ales în această etapă a vieţii sale.

Muzicianul a declarat pentru USA Today, potrivit contactmusic.com: „În fiecare dintre noi există un copil care se întreabă, de fiecare dată când o legendă dispare, ‘Cum, oare, a putut muri?’ Pentru că ajungem să-i privim ca pe un fel de zei nemuritori. 50.000 este din punctul de vedere al cuiva care şi-a văzut prietenii murind şi care conştientizează că va muri cândva. Mortalitatea nu este un lucru atât de înfricoşător, odată ce o accepţi. Nu sunt pregătit deloc să mor. Încă mai am treabă. Dar acceptarea ei este un lucru care ne face bine, nouă, oamenilor, în general, pentru că asta este realitatea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava