Concert pascal
MOPAN Suceava

Strada Vasile Bumbac, din centrul Sucevei, a fost închisă începând din această dimineață pentru a fi modernizate. Închiderea străzii a provocat blocaje în trafic în zona palatului de Finanțe, în condițiile pe strada Vasile Bumbac nu se mai poate circula de la intersecția cu str. Republicii și până în zona sediului E.On. „Chiar dacă primăvara a venit de câteva zile (nu mai târziu de marți aveam temperaturi negative), începem în forță lucrările de reabilitare a drumurilor.


De astăzi încep lucrările de reabilitare totală a străzii Vasile Bumbac, porțiunea care este delimitată de strada Republicii și sediul E-ON. Această modernizare vine în continuarea celor făcute anul trecut în așa fel încât zona din jurul Palatului Administrativ să fie refăcută total”, a declarat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi. El a arătat că lucrările de modernizare ar trebui să fie finalizate până la finalul acestei veri, însă constructorul a promis că le va realiza până la sfârșitul lunii iulie. Viceprimarul Sucevei a arătat că valoarea investiției este de 1,054 milioane de lei, la care se adaugă TVA. „Șoferii care pot ocoli zona, sunt rugați să o facă pentru a nu pierde prea mult timp în trafic”, a mai spus Harșovschi.


Potrivit proiectului, investiția presupune modernizarea străzii Vasile Bumbac pe o lungime de 337 de metri. Lățimea părții carosabile este de la 6 la 7 metri, suprafața totală a străzii fiind de 2.349 mp. De asemenea vor fi realizate lucrări de înlocuire a bordurilor și a 28 de stâlpi de iluminat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava