”Ciorba ciocăneșteană” produsă în comuna suceveană Ciocănești din păstrăv afumat, hribi și legume a fost înregistrată la OSIM. Niculai Barbă: ”A fost foarte apreciată la Târgul de Turism de la București” (foto)
După deja celebra ”ciorbă rădăuțeană” care a făcut istorie prin restaurantele din județ, din țară dar și din străinătate iată că Bucovina face lumii un nou cadou culinar, ciorba ciocăneșteană, preparată...
6 luni în urmă... | 989 vizualizări | Comentează
Peste 130 de încondeietori de ouă din județ și din țară la Festivalul de la Ciocănești. Concursuri de încondeiat ouă și de coșuri pascale
Festivalul Național al Ouălor Încondeiate de la Ciocănești, ediția a XVIII-a, desfășurat în zilele de 1 și 2 aprilie, este un eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Ciocănești în parteneriat...
1 an în urmă... | 739 vizualizări | Comentează