• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Suceava ar putea fi gazda unei viitoare ședințe a Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu, după reuniunea de astăzi a Comitetului, de la Oradea. El a spus că, la Oradea, a avut discuții punctuale cu primarul localității Ilie Bolojan referitoare la îngroparea cablurilor aeriene, fluidizarea traficului rutier și amenajarea zonelor de recreere. Ion Lungu a menționat că municipiul Oradea este un exemplu de bune practici la nivelul orașelor din România. Primarul Sucevei a mai spus că în Comitetul Director al AMR au fost abordate probleme vizînd Codul Administrativ și gestionarea deșeurilor. Totodată, Ion Lungu a solicitat sprijinul conducerii AMR pentru urgentarea emiterii normelor metodologice de către Ministerul Mediului, pentru transferul pădurilor-parc la autoritățile locale. Municipalitatea suceveană așteaptă să primească Parcul Șipote și păduricea din Zamca pentru înființarea de noi zone de agrement.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava