Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanul Sorin Ursan a reuşit să impresioneze juriul de la „Românii au talent”, reuşind să obţină trei voturi de „DA” pentru a trece în etapa următoare a show-lui. Sorin Ursan i-a uimit pe membrii juriului cu interpretarea ariei Nessum Dorma din actul final al operei Turandot, a compozitorului italian Giacomo Puccini.

Sorin Ursan beneficiază de un articol extrem de amplu pe site-ul oficial al emisiunii „Românii au talent”, acesta fiind prezentat ca şi „omul pe care soarta nu l-a înzestrat cu unul, ci cu două talente deosebite: muzica şi desen”.

Iniţial, când a apărut în faţa juruiului, Sorin Ursan a a vorbit cu juriul doar despre pasiunea lui pentru desen. “Am crezut ca domnul a venit aici sa cante”, a spus Andra oarecum dezamagita. Nu mica i-a fost mirarea cand Sorin chiar a inceput sa cante, iar vocea sa impresionanta a cucerit intreaga sala imediat. “Acestea sunt momentele in care sunt cea mai fericita ca sunt la “Romanii au talent”, a declarat Andra. “E posibil sa fie cel mai frumos moment din acest sezon”, a spus la randul lui Andi Moisescu.

Sursa: romaniiautalent.protv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava