Concert pascal
MOPAN Suceava

Un expert a studiat compatibilitatea astrologică din cuplul prințul Harry și Meghan Markle. Ei nu vor petrece Crăciunul împreună cu familia regală. Familia regală are tradiții speciale pentru ziua Sfântă.

Experta în compatibilitate astrologică Inbaal Honigman spune că prințul Harry e născut sub semnul Fecioarei, care este un semn mai organizat, logic și sensibil din zodiac. Cu soarele în Fecioară, luna în Taur și ascendentul în Capricorn, el știe exact ceea ce face, potrivit click.ro.

”Fiecare schimbare din viață- viața militară, petreceri, căsătorie, mutare- a fost rezultatul a ore de planificare. Nu un accident”, spune Honigman. În ceea ce o privește pe Meghan Markle, ”Ea e născută sub semnul Leului. Leul e puternic și mândru. Este netemător și pasionat și nu se dă în lături de la provocări. Sunt compatibili, dar e nevoie de multă sensibilitate din partea lui și de multă răbdare din partea ei”, a explicat astroloaga, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sunt-compatbili-printul-harry-si-meghan-markle-406812.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava