Concert pascal
MOPAN Suceava

Premiile Oscar 2024 au adus o surpriză uriașă, iar filmul „Barbie” a fost în centrul atenției pentru absența notabilă a regizoarei Greta Gerwig și a actriței principale, Margot Robbie, în categoriile cheie de nominalizări. Actorul Ryan Gosling, care a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar” pentru interpretarea sa în „Barbie”, s-a declarat „dezamăgit” de această situație și a subliniat importanța contribuției lor la succesul filmului, potrivit click.ro.

Barbie” a fost un succes fenomenal în 2023, generând încasări de 1,44 miliarde de dolari la nivel mondial și atrăgând atenția publicului și a criticilor. Cu toate acestea, Greta Gerwig și Margot Robbie au fost ignorate în categoriile cel mai bun regizor și, respectiv, cea mai bună actriță, o decizie care a surprins mulți fani și critici de film.

Ryan Gosling, într-o declarație, a evidențiat legătura strânsă dintre el și cele două actrițe: „Nu există Ken fără Barbie și nu există film Barbie fără Greta Gerwig și Margot Robbie”. Actorul canadian a subliniat că munca lor a fost esențială pentru succesul filmului, declarându-se „onorat” să fie nominalizat alături de colegii săi, dar recunoscând că este „dezamăgit” că nu au fost recunoscute în categoriile majore, conform sursei citate.

Cu toate acestea, Greta Gerwig și Margot Robbie nu au fost complet ignorate de Academia de Film. Robbie a primit o nominalizare ca producător pentru cel mai bun film, în timp ce Gerwig a fost nominalizată, alături de soțul ei, Noah Baumbach, pentru cel mai bun scenariu adaptat.

Filmul „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan conduce cu 13 nominalizări, iar „Poor Things” se află pe locul doi, cu 11 nominalizări. Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc pe 10 martie la Los Angeles, iar absența notabilă a celor două vedete din „Barbie” a stârnit discuții în industria cinematografică despre criteriile de selecție ale Academiei.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/surpriza-uriasa-la-premiile-oscar-ce-vedete-nu-2334206.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava