Concert pascal
MOPAN Suceava

Câteva sute de crescători de animale din întreaga ţară au participat duminica trecută la a cincea ediţie a expoziţiei-târg de cai organizată în comuna Horodnic de Sus. Evenimentul a fost organizat la Hanul Voievozilor din această comună, la expoziţie fiind prezenţi crescători de cai atât din judeţ Suceava, cât şi din întreaga ţară. Veniţi din Ardeal, sau din aproape toate judeţele Moldovei crescătorii de animale au adus pentru expoziţie, dar şi pentru vânzare, atât cai de rasă, cai de tracţiune sau ponei. Înainte de deschiderea oficială a expoziţiei, toţi cei prezenţi au asistat la un spectacol de echitaţie şi la o cursă de sărituri peste obstacole oferit de Clubul „Cai de Legendă” din Horodnic de Sus. Apoi, după deschiderea oficială a evenimentului a urmat unul dintre cele mai aşteptate momente ale zilei, şi anume parada şi prezentarea cailor. Parada a început prezentarea poneilor, după care prin faţa spectacotirlor au trecut caii de rasă şi de tracţiune aduşi pentru expoziţie. Tot în cadrul evenimentului de duminică de la Horodnic de Sus a avut loc şi un spectacol susţinut de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”.

Spre finalul zilei a avut loc un concurs de tracţiune, la care au fost înscrişi 40 dintre cei mai puternici cai prezentaţi în expoziţie. La finalul concursului, primul loc a fost ocupat de calul unui crescător din comuna Vatra Moldoviţei. Organizatorii expoziţiei-târg au apreciat că ediţia de anul acesta s-a bucurat de cel mai mare succes, atât în rândul publicului, fiind prezente peste 6.000 de persoane, dar în special în rândul crescătorilor de cai.

Sute de crescători de cai din întreaga ţară au participat la o expoziţie-târg organizată la Horodnic de Sus, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava